Προϊόντα

Εγκέφαλος LpgTech 200 series

tech200

  • Εγκέφαλος LPG/CNG
  • Κατάλληλος για 4 κύλινδρους κινητήρες
  • Αυτόματη διάγνωση, ανίχνευση βλαβών και λάθοι εγκατάστασης
  • Πλήρης προστασία από βραχυκυκλώματα και υπερφορτώσεις
  • Λογισμικό ρύθμισης με τις επιλογές TECH (αυτόματο) και STANDARD (χειροκίνητο)
  • Αδιάβροχο-πλαστικό περίβλημα

 

Η σειρά TECH-200 αποτελείται από σύγχρονους εγκεφάλους με μικροεπεξεργαστή 48-pin, είναι κατάλληλα σχεδιασμένοι για 4κύλινδρους κινητήρες, συνδυάζοντας την προηγμένη τεχνολογία με την εργονομία. Ο επεξεργαστής ελέγχου της αυτόματης βαθμονόμησης και των συστημάτων συνεχούς παρατήρησης και διορθώσεων είναι κλεισμένος μέσα σε ένα μικρό περίβλημα από αλουμίνιο με διαστάσεις 114 x 140 x 36 mm. Το υλικό αυτό φέρει τα ίδια χαρακτηριστικά όπως το παραδοσιακό περίβλημα από αλουμίνιο. Έτσι ο υπολογιστής είναι μικρός και ελαφρύς και εύκολα μπορείτε να τον τοποθετήσετε σε κάθε αυτοκίνητο.

 

Η TECH-204 περιλαμβάνει όλες τις παραπάνω λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας και εγγυάται άριστη ποιότητα και επιδόσεις. Η αυτόματη διόρθωση και η αυτοπροσαρμογή του συστήματος δεν θα έπρεπε να σας πάρουν πάνω από ένα τέταρτο. Η λειτουργία αυτόματης προσαρμογής του συστήματος σας εγγυάται τη λειτουργία της εγκατάστασης στο αυτοκίνητό σας χωρίς προβλήματα. Επίσης παρακολουθεί την συνεχεί λειτουργλια του συστήματος και αν χρειαστεί διορθώνει το χρόνο ψεκασμού υγραερίου.

 

Η TECH-224 είναι η εκτεταμένη έκδοση του εγκεφάλου 204. Ο πολύ καλύτερος επεξεργαστής του εγκεφάλου αυτού, επιτρέπει να ελέγξετε το σύνολο της εγκατάστασης ακόμη πιο αποτελεσματικά καθώς εξυπηρετεί πρόσθετες λειτουργίες λογισμικού όπως τη μέτρηση της θερμοκρασίας του εγκεφάλου, την εξυπηρέτηση των ακινητοποιημένων πλαισίων και πιο γρήγορο παλμοσκόπιοΕπιπλέον οι μετρήσεις των χρόνων ψεκασμού είναι ακόμη πιο ακριβείς σε σχέση με την στάνταρ έκδοση.