Προϊόντα

Εγκέφαλος LpgTech 100 series

 

  • Εγκέφαλος LPG/CNGtech124 347x240px
  • Αλγόριθμος TECH και αυτόματο σύστημα προσαρμογής
  • Πλήρης προστασία από βραχυκυκλώματα και υπερφορτώσεις
  • Λογισμικό ρύθμισης με τις επιλογές TECH & STANDARD
  • Περίβλημα από αλουμίνιο

 

Η σειρά TECH-100 αποτελείται από σύγχρονους εγκεφάλους με μικροεπεξεργαστή 48-pin, είναι κατάλληλα σχεδιασμένοι για 4κύλινδρους κινητήρες, συνδυάζοντας την προηγμένη τεχνολογία με την εργονομία. Ο επεξεργαστής ελέγχου της αυτόματης βαθμονόμησης και των συστημάτων συνεχούς παρατήρησης και διορθώσεων είναι κλεισμένος μέσα σε ένα μικρό περίβλημα από αλουμίνιο με διαστάσεις 114 χ 140 χ 36 mm. Έτσι ο εγκέφαλος είναι μικρός και λαφρύς για να είναι πιο εύκολος στην τοποθέτησή του.

 

Η TECH-104 περιλαμβάνει όλες τις παραπάνω λειτουργείες και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας και εγγυάται άριστη ποιότητα και επιδόσεις. Η αυτόματη διόρθωση και η αυτοπροσαρμογή του συστήματος δεν θα έπρεπε να σας πάρουν πάνω από ένα τέταρτο. Η λειτουργεία αυτόματης προσαρμογής του συστήματος, σας εγγυάται τη λειτουργία της εγκατάστασης στο αυτοκίνητό σας χωρίς προβλήματα. Επίσης παρακολουθεί την συνεχεί λειτουργία του συστήματος και αν χρειαστεί διορθώνει το χρόνο ψεκασμού του υγραερίου.

 

Η TECH-124 είναι η εκτεταμένη έκδοση του εγκεφάλου 104. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα της σειράς TECH-124 είναι το εμπλουτισμένο λογισμικό με τον δεύτερο ρυθμιστή που επιτρέπει την ρύθμιση του μείγματος σε χαμηλές στροφές χωρίς να χρειαστεί να ξανακάνετε αυτοβαθμονόμηση και επιτρέπει μόνιμη καταγραφή πληροφοριών μέσα στον εγκέφαλο σχετικά με τις ακριβείς συνθήκες εμφάνισης ενός συγκεκριμένου λάθους.

 

Εγκέφαλοι που δεν πωλούνται πια: TECH-114